Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΤΟΤΕ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ – ΤΩΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

(ΕΜΠΝΕΥΣΗ  ΤΩΝ ΝΑΖΙ Η ΕΟΚ – ΕΕ)


Του Αντώνη Παπαντωνίου

·         Είναι αλήθεια ότι στη ζωή μας κυριαρχεί εδώ και δεκαετίες ένας μύθος που μας έχει διαπεράσει και έχει ριζώσει μέσα μας και που λέγεται ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!
·         Μάλιστα μας είπανε ότι αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση επινοήθηκε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και όχι πρίν.
·         Μας είπαν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δημιουργήθηκε για να ξεπεράσει τον Εθνικισμό και για να γίνει η ασπίδα απέναντι στους Πολέμους.
·         Ακόμα μας είπαν ότι ο Ναζισμός ήταν μια μοιραία εμπειρία για την Ευρώπη και ότι η Ευρώπη θα πρέπει να είναι αντίθετη στο Ναζισμό.

      Ας δούμε λοιπόν εάν αυτά τα οποία μας είπανε είναι αληθή η απλά είναι μια εξαπάτηση οργανωμένη με αριστοτεχνικό τρόπο και στηριγμένη στην εξαγορά, από το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, Πολιτικών, Δημοσιογράφων και όλου εκείνου του συστήματος που είναι αναγκαίο για την επιτυχία τού σκοπού τους.

Αν λοιπόν και το ξεκίνημα είναι ακόμα πιο παλιό, ας ξεκινήσουμε τη διαδρομή μας από το 1936 με μια ομιλία του Αδόλφου Χίτλερ στο Reichstag, όπου, μεταξύ άλλων, είπε: "Οι Ευρωπαϊκοί Λαοί αντιπροσωπεύουν μια Οικογένεια σ’ αυτόν τον Κόσμο. Δεν είναι πολύ ευφυές να φανταστούμε ότι σε ένα τόσο κατακερματισμένο σπίτι, όπως αυτό της Ευρώπης, μια Κοινότητα Λαών μπορεί να διατηρεί επί μακρόν διαφορετικά Νομικά Συστήματα και αντιλήψεις Δικαίου"!
Στις 22-6-1940 ο Γκαίρινγκ διέταξε την εκπόνηση ενός Σχεδίου για μια μεγάλης κλίμακας Οικονομική Ενοποίηση της Ευρώπης η για την "Κεντρική Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα". Στις 9-7-1940 υπεβλήθη η μελέτη αυτή στην Καγκελαρία του Ράιχ και ανέφερε:
1.-Την καθιέρωση της σταθερής ισοτιμίας των συναλλαγματικών ισοτιμιών ανάμεσα στα νομίσματα των διαφόρων Κρατών και στο Γερμανικό μάρκο τού Ράιχ.
2.-Την κατάργηση των Τελωνειακών φραγμών στην Ευρώπη και την καθιέρωση μιας αδασμολόγητης περιοχής αγοράς. 
3.-Την ενασχόληση με εμπορικές διαπραγματεύσεις με άλλες Χώρες.
4.-Την προστασία της Γεωργίας.
Αμέσως μετά συνετάχθη από τον Οικονομολόγο Carl Clodius και τον Πρεσβευτή Ritter Σχέδιο για μια "Μελλοντική Ηπειρωτική Οικονομία", για την οποία προτάθηκαν ως πιθανότητες η "Τελωνειακή Ένωση η η Τελωνειακή και Νομισματική Ένωση, η  Οικονομική Ένωση"!
Σε έργα που γράφηκαν από τούς Ναζί υπάρχουν ισχυρισμοί ότι τα μελλοντικά Κράτη- Μέλη της "Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας" έπρεπε να διασφαλίζουν ότι το έδαφός τους δεν έχει δεσμευτεί με πράξεις ασυμβίβαστες με την Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη και τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.
 Το 1943 σε ένα σημείωμα σχετικά με την ίδρυση μιας "Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας", ο Cecile von Renthe-Fink, Διπλωμάτης του Χίτλερ πρότεινε την δημιουργία μιάς Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η οποία θα είχε ένα Ενιαίο Νόμισμα, Κεντρική Τράπεζα στο Βερολίνο, μια Περιφερειακή Αρχή, μια Εργασιακή Πολιτική και τα Μέλη της δεν θα δεσμεύονταν με Οικονομικές και Εμπορικές συμφωνίες. Υποστήριξε ότι τα Ευρωπαϊκά Έθνη θα έχουν μια κοινή ανάπτυξη καθώς επίσης ότι η Γερμανία ήθελε να ενώσει την Ευρώπη σε μια Ομοσπονδία!
Μετά από αυτά που αναφέραμε πιο πάνω και που είναι απλά μια μικρή και μόνον περίληψη των όσων συνέβαιναν, σε επίπεδο βέβαια σχεδιασμού τότε από το Ράιχ, θα πρέπει να έχουμε την τόλμη, αφού τα συγκρίνουμε με το τι συμβαίνει τις τελευταίες δεκαετίες σε βάρος όλων των Λαών της Ευρώπης και πρώτα απ όλα του δικού μας, που είναι στην αιχμή του δόρατος, να πάρουμε τις αποφάσεις μας και που είναι η εξής μία:
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
και δημιουργία μιας ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ που θα εμπνέεται από την παρακαταθήκη του ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ-ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗ με ένα Νέο Σύνταγμα που θα εμπνέεται από τη δική του σκέψη!!

ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Αντώνης

Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.)- Νομικός
Αναπληρωματικό Μέλος της ΠΓ του Ε.ΠΑ.Μ. 2016-17