Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ- ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;;;

Του ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

     Το ταξίδι μας ξεκίνησε τον Μάη του 2010 με πολλές υποσχέσεις ότι πολύ σύντομα ακολουθώντας  τις συστάσεις των <Σοφών> της  Ευρωπαικής Ένωσης και των <Φιλόπτωχων> του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, γνωστού στον τομέα αυτό από δεκαετίες  τώρα ανά την Υφήλιο και μετά από περίπου επτά χρόνια ήρθε ο καιρός να  κάνουμε <ταμείο>!
      Ξεκινώντας απ το λιμάνι υπέγραψε ο Μέγας Τιμονιέρης  μια Σύμβαση  με τη Συμμορία της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. , γνωστών φίλων, συμμάχων και εταίρων, όπου στο άρθρο 14παρ.5  ορίζεται ότι: Η Ελλάδα παραιτείται άνευ όρων και αμετάκλητα από την κάθε ασυλία λόγω άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας, ενώ στο άρθρο 4παρ.2 ορίζεται ότι:  Ολόκληρη η Δημόσια περιουσία κινητή και ακίνητη δεσμεύεται υπέρ των Δανειστών για την εξυπηρέτηση του Χρέους για όσο αυτό υπάρχει!!!!  Εδώ τώρα κρατηθείτε γερά στο κάθισμά σας γιατί θα σας πω και τον τίτλο αυτής της…..Σύμβασης. Ονομάστηκε λοιπόν  ΣΥΜΒΑΣΗ  ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ!!!!!!!!!!!
      Αυτή η Σύμβαση λοιπόν γέννησε τα μνημόνια  που σαν καλά και υπάκουα παιδιά υλοποιούν ότι αυτή ορίζει εξοντώνοντας το Λαό και ξεπουλώντας ότι υπάρχει επάνω στο έδαφος μέχρι να πάρουν ακόμα και το χώμα.  Επειδή όμως ακούστηκαν και κάποιοι <παράξενοι> τύποι να φωνάζουν ότι στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ  ήρθαν οι Σοφοί Δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας  που με τον  πρ΄το από τους Σοφούς Πρόεδρό του Κο Παναγιώτη Πικραμένο, υιό του, όπως γράφει η Ιστορία, συνεργάτη του Γκαίμπελς  στη προηγούμενη  Ναζιστική Κατοχή, στον Εκδοτικό χώρο, Όθωνα Πικραμένου,  να  αποφασίσουν ότι  η υπογραφή αυτή  είναι  Συνταγματικά  νόμιμη  γιατί υπάρχει < έκτακτη κατάσταση>. Το ότι βεβαίως στο Σύνταγμα δεν υπάρχει τέτοια διάταξη δεν έχει καμία σημασία γιατί το ισχυρίζονται αυτοί οι περίεργοι τύποι, μεταξύ των οποίων και η ταπεινότητά μου, αλλά βεβαίως όλοι αυτοί δεν είμαστε  <Σοφοί>, άσχετα αν ανάμεσα σε αυτούς είναι και ονόματα όπως ο Καθηγητή  Γ. Κασιμάτης!!! Έλα μωρέ τώρα………
         Και το ταξίδι που είχε αναγγελθεί ότι θα γινόταν με Κρουαζιερόπλοιο ξαφνικά  πραγματοποιόταν με Γαλέρα όπου οι δούλοι  που κωπηλατούσαν  άρχισαν να εγκαταλείπουν τα εγκώσμια  παρά τις άριστες συνθήκες που επικρατούσαν στη Γαλέρα. Τότε λοιπόν εμφανίστηκαν και πάλι κάποιοι που  φώναζαν ότι  παραβιάζεται κατά τρόπο συστηματικό το Σύνταγμα, ότι έχει επιβληθεί Δικτατορία, γιατί υπάρχει  Σφετερισμός  Εξουσίας , όπως  ορίζει το Σύνταγμα στο  άρθρο 120παρ.3, αλλά και πάλι  όλα εθεωρούντο από όλες  τις  Θεσμοθετημένες Εξουσίες  ότι ήταν  Συνταγματικά-Νόμιμα και Ωραία!
           Τότε λοιπόν κάπως ξαφνικά  βρέθηκε και ένας  τοτεινός  <Υπουργός> της <Κυβέρνησης> Παπαδήμου, οικονομικού εγκέφαλου που είχε αναλάβει μετά  Τον κωπηλάτη  και μεγάλο τιμονιέρη που μας ξεκίνησε,να μας σώσει   και στην Εκπομπή  <Λαβύρινθος> στο Ρ/Φ  του  ΣΚΑΙ 100.3  και στον Δημοσιογράφο ΛΑΘΥΘΗ  να δηλώνει, σε σχετική ερώτηση, ότι: ΝΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΜΕ,  και συνέχισε λίγο μετά λέγοντας: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ  ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ!!!!  Βεβαίως  εγώ τουλάχιστον τον χαίρομαι για την ειλικρίνειά του και γι αυτό χάρηκα ιδιαίτερα όταν  επιβραβεύτηκε καταλαμβάνοντας επάξια την θέση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας!!! Τώρα ποιάς δημοκρατίας ακριβώς μην με ρωτάτε γιατί είμαι και λίγο αγράμματος. Πάντως τότε που έκανε την δήλωση αυτή στάθηκε, ευτυχώς, τυχερός  γιατί όλοι οι Εισαγγελείς και Δικαστές ήταν σε Διακοπές μκριά από την Ελληνική Δημοκρατία…..
              Αυτά το σωτήριο έτος 2012. Όμως να που το ίδιο ακριβώς σκηνικό  επαναλήφθηκε και το 2015 και το 2016. Τι εννοώ;;;; Μα ότι όταν συμβαίνει  να ομολογούν  <Υπουργοί>, <Πρωθυπουργοί>, < Αρχηγοί Μείζωνος Αντιπολίτευσης> ότι  συνομώτησαν  και εξαπάτησαν τον Ελληνικό Λαό μετατρέποντας  το περήφανο  ΟΧΙ  του σχεδόν  62% σε ένα επαίσχυντο  ΝΑΙ   πάλι έτυχε Εισαγγελείς  και Δικαστές να λείπουν σε διακοπές και πάντα μακριά, εκτός  Ελλάδας!! Τελικά είναι πολύ τυχεροί. Να πούμε ποιοι είναι αυτοί;; Ας το πάρει το ποτάμι, όχι του Ποταμίσιου αλλά του κανονικού:  ΤΣΙΠΡΑΣ  στο ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ  στον  ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ!!!!  Συγγνώμη ξέχασα κι άλλον ένα τυχερό. Ξέρετε αυτόν τον Αρχαιολάτρη, που όταν σου μιλάει θέλεις τον Μπαμπινιώτη για μεταφραστή, και που έκανε αυτή τη δήλωση όταν έγινε και  <Υφυπουργός> παιδείας. Ποια δήλωση;;;; Μα ότι έχουμε  ΚΑΤΟΧΗ, δηλώνοντας όμως ότι θα κάνει  Αντίσταση!  Και όταν ρωτήθηκε  να εξηγήσει πως θα την κάνει απάντησε  με στόμφο  ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ!!!!!!  Να πούμε όμως και το όνομά του για να μην αδικήσουμε το άτομο μιας και είναι και Μέγας Φιλόσοφος. ΖΟΥΡΑΡΙΣ!!!!!!!
                    Μέχρι τώρα λοιπόν εσύ  ΚΑΘΟΣΟΥΝΑ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ…
                         ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;
                                                                    ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ  Αντώνης
                                                          Υποναύαρχος Λ.Σ. ( ε.α.)-Νομικός